Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οι βροχοσταλίδες και η ειρηνική στάση τους

 Μια φορά κι έναν καιρό, οι βροχοσταλίδες του ουρανού, θυμωμένες από την αδιαφορία των ανθρώπων για τον πλανήτη τους, αποφάσισαν να… απεργήσουν, να μην πέφτει καμιά τους στη Γη, μέχρι οι άνθρωποι να καταλάβουν τα λάθη τους. Έπρεπε επιτέλους να καταλάβουν ότι η ρύπανση, τα καυσαέρια, η καταστροφή των δασών και όλες οι άλλες πληγές που καθημερινά χτυπάνε τη Γη, θα την οδηγήσουν στην καταστροφή.
Οι άνθρωποι, όταν κατάλαβαν πως οι βροχοσταλίδες δε θα ξαναέπεφταν αν δεν άλλαζαν τις συνήθειές τους, έστειλαν τα παιδιά στ` αστέρια για να μάθουν τι έπρεπε να κάνουν.
Όταν τα παιδιά ρώτησαν τα αστέρια, τα αστέρια είπαν ότι οι βροχοσταλίδες βαρέθηκαν να ανέχονται τους ανθρώπους, να κάνουν ό,τι τους βολεύει, χωρίς να σκέφτονται.
«Είναι τραγικό λάθος να μην κάνετε καθόλου ανακύκλωση, να κυκλοφορείτε μόνοι σας με τα αυτοκίνητα σας, σταματήστε, μάθετε  επιτέλους να κυκλοφορείτε όλοι μαζί με λεωφορεία και ποδήλατα.
Τα εργοστάσια πρέπει να βάλουν φίλτρα στις καμινάδες τους, γιατί βγάζουν καυσαέρια.
Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ξοδεύουν το νερό άσκοπα. Αν κάνετε ό,τι σας πούμε θα έρθουν να σας βοηθήσουνε οι βροχοσταλίδες.
Οι κανόνες είναι οι εξής:
  1. Για μικρές αποστάσεις δε χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο γιατί βγάζει καυσαέριο.
  2. Τα εργοστάσια πρέπει να φιλτράρουν την καμινάδα τους για να μην βγαίνει τόσο καυσαέριο!
  3. Δεν χρησιμοποιούμε το τζάκι τις ζεστές μέρες καθώς επίσης και τα καλοριφέρ που είναι με πετρέλαιο ή με φυσικό αέριο διότι μολύνουμε την ατμόσφαιρα!
  4. Καθημερινά δεν πρέπει να ψήνουμε στα κάρβουνα γιατί και αυτό δημιουργεί μόλυνση!
  5. Την ανακύκλωση δεν πρέπει να την αγνοούμε γιατί και αυτή είναι πολύ σημαντική στην ζωή μας, με την ανακύκλωση του χαρτιού μπορούμε να σώσουμε τα δέντρα του πλανήτη!
Παιδιά, αυτά θα τα πείτε σε όλο τον κόσμο και οι βροχοσταλίδες θα έρθουν να σας βοηθήσουν και πάλι, όπως πάντα σας βοηθούσαν. Μην αλλάξετε γνώμη και δεν το κάνετε, πάντα πρέπει να τηρείτε αυτούς τους κανόνες εσείς οι άνθρωποι. Διότι εάν δεν τους τηρήσετε οι βροχοσταλίδες θα θυμώσουν πάρα πολύ και μετά δεν θα ησυχάζουν.
Κάντε τους κανόνες όπως σας είπαμε.
     ΑΝΤΙΟ!!!!!»

Γράφει ο Ποδοσφαιριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου